• FINANSIERING MED FORDELE

    Vi finder også løsningen til dig

BILHUSET ELMER
FINANSIERING

Skal vi finansiere din nye eller brugte bil ?

Hvis du skal have finansieret din bil, kan vi altid lave et super skarpt tilbud til dig. Vi samarbejder med nogle af markedets største finansieringsselskaber, som tilbyder dig en ekstra billig rente, når du vælger at finansiere din nye eller brugte bil hos os.

Vi tilpasser finansieringen efter præcis dine behov

Det skal være nemt, sikkert og økonomisk fornuftigt. Vi finansierer i op til 8 år, men løbetid, rente og udbetaling skræddersyer vi selvfølgelig, så den passer til din økonomi.

Som udgangspunkt er udbetalingen 20% af bilens købspris ved en standard købekontrakt. Dog har vi stadig mulighed for at hjælpe dig med finansiere, hvis du f.eks. kun har 10% eller 15% til at få opfyldt din drøm.

Fast eller variabel rente?

Du kan frit vælge mellem fast og variabel rente, alt efter hvilken tryghed du ønsker.

Vælger du fast rente, har du 100% økonomisk overblik. Du kender renten og antallet af ydelser fra start til slut, uden udsving.

Vælger du variabel rente, får du oftest, en lavere rente end ved en fast, men der kan forekomme udsving i renten. Dvs. at den månedlige ydelse er fast, men alt efter rentens bevægelse, kan det forekomme at den månedlige ydelse stiger, hvis renten stiger.

Alle vores 145 biler