• DEN NYE MAZDA CX-30

    Mere frihed til at bevæge sig

KREATIV LIVSSTIL
Den måde, hvorpå lyset spejles af de udtryksfulde overflader, skaber en følelse af vitalitet og bevægelse, der stimulerer din kreativitet.

RENDYRKET RO I SINDET
Smart teknologi kombineret med et produktdesign, som sætter mennesket i centrum, for at give dig mere kontrol og bedre sikkerhed på vejen.

KOMFORT OG GLÆDE
Næsten ingen støj udefra med Mazda Harmonic Acoustics – en mere behagelig køretur for dig og dine passagerer.

FRIHED
Mere plads til bagagen bagi og førsteklasses Skyactiv-motorteknologi i fronten gør, at du får frihed til at komme ud på egen hånd.  

SKYACTIV-X

X = STØRRE EFFEKT MED MINDRE BRÆNDSTOF

Mazda CX-30 fås med vores innovative Skyactiv-X-motor. Den benytter vores unikke motorteknologi med gniststyret kompressionstænding (SPCCI), der giver større effekt, men forbrænder mindre brændstof end en konventionel motor. Denne enestående effektivitet betyder, at den også producerer færre emissioner og leverer enestående ydelse uden at gå på kompromis.

Læs mere om SKYACTIVE-X

SKYACTIV-X
Oplev, hvordan vores unikke motorteknologi giver ydeevne uden kompromis.

Se mere

SKYACTIV-G
Gennemprøvet kvalitet og ydelse – opdag den nyeste generation af Skyactiv-G benzinmotoren.

Se mere

SKYACTIV-D
Maksimal rækkevidde og effektivitet – se mere om Skyactiv-D-dieselmotoren.

Se mere

MASSER AF TILSLUTNINGSMULIGHEDER


Hold forbindelsen med et enkelt tryk. Mazda Connect giver dig nem adgang til alle dine apps på din Android-telefon eller iPhone, uden at du bliver distraheret fra kørslen.

Den byder også på Android Auto™/Apple Carplay™, USB-video og -afspilning, så du og dine passagerer kan nyde jeres foretrukne underholdning på vejen.

INTERIØR
Ved at bruge de fineste materialer og udforme dem med opmærksomhed på detaljerne har vi skabt en opløftende følelse af lys og rum. Kabinen er baseret på vores "mindre er mere"-designfilosofi, som sætter mennesket i centrum, og den består af rene og smukke overflader.

NEMT OG BEHAGELIGT
Med færre distraherende elementer opnås en mere afslappende og behagelig kørsel, og det intuitive design af HMI Commander gør det enkelt og nemt at betjene centerdisplayet. I Mazda CX-30 er din komfort og køreoplevelse altid i højsædet.

UNIK LYD
Mazda Harmonic Acoustics-lydsystemet benytter en unik konfiguration og placering af højttalerne, som sikrer større klarhed og lyddybde. Og den støjsvage kabine minimerer al ekstern støj, hvilket gør oplevelsen endnu mere afslappende.