BILHUSET ELMER ER AUTORISERET FORHANDLER AF CITROËN PÅ AMAGER

I mere end 100 år har Citroën skubbet til innovationsgrænserne og bilmarkedets standarder med hensyn til komfort, design, nyttig teknologi, ydelser og sikkerhed selvfølgelig. Hvilken type bil er du til? En sedans markante elegance, en MPV's komfort, en bybils manøvredygtighed, en crossovers design eller en el-bils mange fordele... Herunder kan du se hele Citroën's modelprogram og find den biltype, der opfylder hele familiens daglige behov samt jeres transportønsker.

Herunder finder du hele modelkataloget fra Citroën.

CITROEN C1

Et optimistisk design, en sympatisk personlighed og en dynamisk stil! Citroën C1 virker  frisk og livlig og tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik. Til at fuldende det moderne by-look kan den forsynes med ekstraudstyr som bakkamera eller mørktonede ruder bag.CITROEN C3

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (option). Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse. 

CITROEN C3 AIRCROSS

Ny Citroën C3 Aircross har en unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Citroën C3 Aircross har kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige

CITROËN C4 CACTUS

Citroën C4 Cactus - det seneste bud på en kompakt hatchback. Den markant ændrede C4 Cactus lever op til standarderne i segmentet med hensyn til teknologier og motortyper, men adskiller sig med sin unikke karakter og komfort.

CITROËN C4 SPACETOURER

Med Citroën C4 Spacetourer kan du forene familie og køreglæde. Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Citroën Grand C4 Spacetourer blevet både mere moderne og dynamisk. Modellen er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende, der udstråler både styrke og dynamik.

CITROËN BERLINGO

Citroën præsenterer den nye generation af ikoniske Berlingo. Med en kombination af sin forgængeres bedste styrker og et væld af nye, markante features. Den nye Citroën Berlingo er innovativ med hensyn til både design, kabineindretning og praktisk anvendelighed.

CITROËN SPACETOURER

Drømmer du om en tur i det blå med hele familien? Med Citroën SpaceTourer ligger mulighederne for fødderne af dig! I vores mobile verden er det rart at kunne rejse i grupper, og her kan Citroën SpaceTourer være med til at lette hverdagen og give fleksibilitet.