BILHUSET ELMER ER AUTORISERET FORHANDLER AF KIA PÅ BORNHOLM OG I HELSINGØR

Hos KIA brænder alle ansatte for at gøre ejerskabet til en tilfredsstillende oplevelse. KIAs 7 års garanti giver ejerne af en KIA ekstra ro i sindet hvad angår uforudsete udgifter til service og reparation. I dag producerer KIA mere end 1,4 millioner biler årligt fordelt på 14 produktions- og samlefabrikker i otte lande. Bilerne sælges og serviceres via et netværk bestående af mere end 3.000 distributører og forhandlere i 172 lande. Koncernen har mere end 40.000 ansatte, og den årlige omsætning udgør mere end 17 milliarder dollar.

Herunder finder du hele modelkataloget for Kia.

KIA PICANTO

Ung, sjov og smuk – den helt nye Picanto er fuld af energi, og det er ikke det eneste: Den er også spækket med komfortfeatures, intelligente opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier. Derfor er den en perfekt blanding af ungdommeligt frisind og seriøs køreglæde.KIA RIO

Det er svært ikke at blive imponeret over den helt nye KIA Rio. Bilen er kompakt, men rummer alt det, du har brug for. Et elegant, dynamisk design giver Rio en stærk tiltrækningskraft, som får folk til at vende sig på gaden. Bilens komfortfeatures, udstyr og banebrydende teknologi vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse.

KIA CEED 5D

Den nye KIA Ceed fanger øjeblikkeligt din opmærksomhed.Vil du optimere din køreglæde? Vil du skille dig ud og havde det sjovt samtidigt?
Nu har du chancen. Og mener du, at dynamisk styling skal kombineres med dynamiske køreegenskaber, har du fundet dit perfekte match.

KIA CEED SW

Har du brug for mere plads i din dagligdag? Mød den nye KIA Ceed Sportswagon. Denne nye KIA byder på både plads og dynamisk stil - Den kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og dynamiske køreegenskaber. KIA PROCEED

Byd den nye KIA ProCeed velkommen. Den rykker grænserne for enestående design og omdefinerer dynamisk styling. Kia ProCeed tester reglerne for rummelighed kontra alsidighed og udfordrer opfattelsen af performance.

KIA CEED GT

Kia Ceed GT kombinerer et atletisk look med en kraftfuld motor med god respons for en sportslig køreoplevelse. Mangler du en undskyldning for at køre en tur? Så led ikke længere. Denne køretur starter stilfuldt og med al den komfort, du kan ønske dig.

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Aldrig før har ansvarlighed været så spændende. Den nye KIA Niro er en banebrydende hybridcrossover, som beviser, at man faktisk godt kan få det hele på én gang. En bæredygtig, brændstofeffektiv hybridbil med stil, teknologi og alsidighed som en crossover.KIA NIRO HEV

Kia Niro HEV er flot, komfortabel og støjsvag. En hybridbil der folder alle sine talenter ud i de omgivelser, hvor den bruger opbremsninger til at lagre energi og sætter i gang uden at bruge brændstof eller udlede emissioner. Derfor er den rummelige og alsidige Kia Niro HEV den ideelle bybil.

KIA E-NIRO

Den nye Kia e-Niro er en elektrisk SUV med en rækkevidde på op til 455km.Oplev en verden af stilfærdig komfort, med en overlegen elektrisk drivlinje reducerer støj og vibrationer. KIA e-Niro har fire køreindstillinger, så du kan tilpasse til din foretrukne kørestil.

KIA OPTIMA

Elegante linjer, raffineret stil og en selvsikker fremtoning giver KIA Optima sit markante look.
Dimensionerne sikrer fremragende stabilitet, komfort, køreegenskaber og rummelighed. Se nærmere, og du vil opdage endnu flere imponerende innovative ideer.KIA OPTIMA GT

Kia Optima GT Line er ikke bange for at vise sin sportslige side og mangler ikke iøjnefaldende detaljer. Markante LED-forlygter* og LED baglygter*, iøjnefaldende sideskørter, dobbelte afgangsrør* og atletiske kofangere bidrager til bilens markante look.

KIA OPTIMA PHEV

Den nye KIA Optima Sedan Plug-in Hybrid og Sportswagon Plug-in Hybrid vil gøre indtryk. Dynamiske linjer og atletiske dimensioner sætter scenen, og opmærksomhed på de mindste detaljer sikrer, at disse iøjnefaldende modeller imponerer fra alle vinkler.

KIA OPTIMA SW

Karakteristisk design. Innovativ teknologi. Masser af komfort. Den nye KIA Optima SW er en fremragende model, der er designet til at hjælpe dig med at komme lige derhen, hvor du skal være. Til erhverv. Til familielivet. Til sjove oplevelserKIA OPTIMA SW GT

I den nye Optima GT StationWagon har du altid masser af plads og fleksibilitet takket være det generøse bagagerum. Optima SW GT Line er ikke bange for at vise sin sportslige side og mangler ikke iøjnefaldende detaljer.

KIA OPTIMA SW PHEV

Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid er bevis for, at man godt kan spare på emissionerne, uden at det går ud over præstationerne. Du får effektivitet og dynamik med hurtig omskiftning fra eldrift til hybriddrift (benzin/el)

KIA STONIC

KIA Stonic er skabt til førere, der nyder hvert et øjeblik. Til dem, der rykker grænser. Til dem, der elsker alle former for eventyr. Og dermed tilfører den elementer af begejstring og oplevelsen af at være en fri sjæl til crossover-oplevelsen.KIA SPORTAGE

Med KIA Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag.

KIA VENGA

Det betyder ikke noget, hvad du har planer om, for den nye KIA Venga er altid din perfekte makker. Kia Venga er helt igennem alsidig og byder på en genial blanding af flot design, imponerende komfort og massevis af sikkerhedsudstyr.