BILHUSET ELMER ER AUTORISERET FORHANDLER AF MAZDA PÅ AMAGER OG I HELSINGØR

Du kører aldrig alene, når du kører i en Mazda. Bil og fører i perfekt harmoni. Som hest og rytter – noget vi kalder "Jinba Ittai." Vi mener, at når samhørighed opnås, bliver det sjovt at køre. Vi gør det på vores egen måde, fordi vores biler handler om mere end at komme fra A til B. Minimalistisk skønhed. Et rent, intuitivt forhold, der skaber et bånd, som ord ikke kan beskrive. Sammen er vi stærkere. Vi kører aldrig alene. Vi kører sammen.

Herunder finder du hele modelkataloget for Mazda.

MAZDA2

Mazda2 er et bevis på, at de bedste ting af og til kommer i små pakker. God respons og køreglæde, hvad enten det er i byen eller på motorvejen. Mazda2 har den perfekte kombination af brændstoføkonomi og præstationer samt et højt niveau, hvad angår tekniske løsninger og et avanceret infortainment-system.MAZDA3 HATCHBACK

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille.

MAZDA3 SEDAN

Den nye Mazda3 Sedan pirrer din sans for elegance og raffinement. Vi har skabt et slankt og raffineret karosseri med en gennemført stil i kraft af vores Kodo-design og avancerede Skyactiv-teknologi. Alle vores motorer omfatter nye systemer, som øger kraften ved lave hastigheder og giver en mere effektiv kørsel i byen.

MAZDA6 SEDAN

Mazda6 Sedan er fantastisk at køre i og så blændende smuk og elegant, at den altid gør indtryk – i byen, på jobbet og når du er på langtur.  Interiøret er bygget efter alle håndværkskunstens regler med næste generations teknologi og forfinet KODO: Soul of Motion design. Du vil opleve, at den nye Mazda6 Sedan omdefinerer hele betydningen af kvalitet og raffinement.MAZDA6 STATIONCAR

Den nye Mazda6 Stationcar er en flot og elegant bil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil. Det dynamiske KODO: Soul of Motion-design, næste generations teknologi og et nyt, luksuriøst interiør gør denne stationcar så rummelig og fleksibel, at den let kan håndtere dine mange forskellige behov. 

MAZDA CX3

Mazda CX-3 2018 fører dig lige derhen, hvor du vil – med energi, stil og sjæl og med fokus på ægte køreglæde. Vores kompakte SUV er designet ud fra vores designfilosofi KODO - Soul of Motion og er derfor stilfuld og lækker ned til mindste detalje. CX-3 er bygget til at levere høj effektivitet, god brændstoføkonomi og en tæt kontakt mellem dig og bilen.

MAZDA CX5

Lige dele luksus og køreglæde med højere kvalitet og mere raffinement til både dig og dine passagerer er, hvad vores mellemklasse familie-SUV, Mazda CX-5, leverer. For at berige og forbedre hver eneste køretur giver vores nyeste Skyactiv-konstruktion dig en utroligt jævn kørsel uden at gå på kompromis med effektivitet eller præstationer.MAZDA MX-5 ROADSTER

Mazda MX-5 Roadster blæser dig omkuld, før du overhovedet har sat dig ind i den.
Den fås nu i den nye flotte og sprællevende Soul Red Crystal-karrosserifarve, ser understreger skønheden og kvaliteten i det prisbelønede design KODO – Soul of Motion. Når du først har sat dig ind i og oplevet MX-5, forstår du følelsen af rendyrket køreglæde.

MAZDA MX-5 RF

I alt fra vores prisbelønnede SKYACTIV Technology og forbløffende KODO-design er MX-5 RF nøje udformet til at levere køreglæde til dig. Mazda MX-5 RF har en foldbar hardtop, der er blevet smukt formgivet ud fra designfilosofien KODO – Soul of Motion. Dette avancerede tag kan åbnes, mens du kører (op til 10 km/t), så du kan nyde kørslen under åben himmel.