BILHUSET ELMER ER AUTORISERET FORHANDLER AF SUZUKI PÅ AMAGER OG BORNHOLM.

Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Du kan også få en bilforsikring til en god pris - og med nogle fornuftige vilkår.Med en Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. For Suzuki tør godt stå inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og hele 12 år mod rustgennemtæring.

Herunder finder du hele modelkataloget for Suzuki.

SUZUKI BALENO

Suzuki Baleno er en ny bil i kompaktklassen. Aldrig har du fået så meget stil, plads, power og grøn samvittighed til så attraktiv en pris, som du gør her. Baleno byder nemlig på både flot design og god rummelighed. Motorer med mange kræfter og god økonomi. Og masser af ny teknik og standardudstyr.SUZUKI CELERIO

Celerio er mikro-klassens store, praktiske og økonomiske bil. Den har bedre plads i kabinen, større bagagerum og mere udstyr end de fleste. Benzinøkonomien er på flotte 20,8 km/l iflg. den nye WLTP norm, og den må endda køre med en trailer. Celerio har simpelthen alt det, andre små bilmodeller ellers kun kan drømme om.

SUZUKI IGNIS

Der findes ingen biler som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de normalt set, tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. Vi kalder den en mini-SUV. Og sådan en har man ikke lige set før. 

SUZUKI S-CROSS

Suzuki S-Cross er en crossover i job- og familieklassen, der samler det bedste fra en personbil og en SUV i én og samme bil. I den nye model har fronten fået et mere markant design, under motorhjelmen ligger den nye Boosterjet turbomotor, og bilen er blevet opgraderet med mere udstyr.SUZUKI SWIFT

Den nye Suzuki Swift model er lettere, lavere, bredere og frækkere end dens succesfulde forgænger. Køreglæden er naturligvis i højsædet og den står klar i friskt design og med masser af nyt. Her er både ny teknik, ny turbomotor, nyt udstyr samt avanceret sikkerhedsudstyr. 

SUZUKI SWIFT SPORT

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Den nye Suzuki Swift Sport sprudler af selvtillid, og den står klar i startboksen til en prøvetur ud over det sædvanlige. Swift Sport er køreglæde på højeste niveau og så er den fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr.

SUZUKI VITARA

Der stod Vitara på verdens første SUV tilbage i 1988. Her 30 år efter præsenterer vi med stolthed den nye og opgraderede version af Vitara modellen. Med nye turbomotorer, federe udstyr, mere omfattende sikkerhedspakke og nyt, kraftfuldt design er Vitara som skabt til eventyr i den vilde natur og til misundelige blikke på villavejen. SUZUKI JIMNY

Suzuki Jimny tog verden med storm, da den første gang så dagens lys i 1968. Og nu gør den det igen i en råstærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer. Kort sagt: Den nye Jimny er skabt til at køre sine egne veje.