Nyheder


Ledige-jobs

Den nye Mazda3  har  netop opnået  de  maksimale  5 stjerner i den seneste  række af crashtests foretaget  af organisationen Euro NCAP. Mazda3 er dermed den anden Mazda, der  opnår  de  eftertragtede  5 stjerner, efter at kravene blev skærpet betragteligt i 2018. Den første var Mazda6 i 2018.

I crashtesten imponerer Mazda3 med en fremragende beskyttelse af  både voksne  passagerer  (98%) og børn (87%) i bilen og opnår også imponerende  resultater  hvad  angår  beskyttelsen  af  bløde trafikanter (81 %) og sikkerhedssystemer (73 %).


Vi kan nu byde på fantastiske køreoplevelser med den helt nye Mazda3, som fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning.

PIR­RER ALLE DINE SANSER, AL­LEREDE IN­DEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Kodo-designet har udviklet sig. Ved at fjerne forstyrrelser og skabe en ren og enkel karosseriform, har hver kontur og linje fået mere vægt og betydning. Lys og skygger skifter, og refleksionerne i lakken løber hen over karrosseriet og efterlader et stærkt indtryk af liv og bevægelse.

Se mere her


Den helt nye udgave af Fords populære Focus er netop blevet hædret med titlen som Årets Bil i Danmark 2019 👏🇩🇰

Det er de danske motorjournalisters forening, MKD, der står bag kåringen, og den nye Focus lovprises for sine køreegenskaber, moderne turbomotorer, lave priser og høje sikkerhedsniveau. Focus fås fra bare 198.785 kr. med automatisk nødbremse, alufælge og SYNC3 med 8” touchskærm som standard.

Køb med priser fra 198.785,-
Se mere

Privatleasing med priser fra 2.295,- pr. md.
Se mere


CITROËN ÅBENT HUS I WEEKENDEN 6. - 7. OKTOBER 
Vi holder endnu engang åbent hus i den kommende weekend med en række skarpe tilbud på udvalgte Citroën-modeller, produkter og services 🚘 

Hvis du køber en af de udvalgte Citroën-modeller i weekenden 6. - 7. oktober via et af vores finansieringstilbud, så får du minimum 15.000,- for din gamle bil, uanset stand 

Andre skarpe tilbud i weekenden:
 20% RABAT PÅ ALT ORIGINALT CITROËN TILBEHØR
 1 ÅRS GRATIS DÆKHOTEL VED KØB AF VINTERHJUL
 15% RABAT PÅ PAVA UNDERVOGNSBEHANDLING
 RABAT PÅ UDVALGTE CITROËN SERVICEAFTALER

Klik her for at se mere om alle vores tilbud

Vi ses til Citroën åbent hus i weekenden hos Bilhuset Elmer på Amager  Begge dage fra 11.00 - 16.00  


I Suzuki Swift er køreglæden altid i højeste gear. Og med den nye Swift Sport har vi overhalet os selv med sublime køreegenskaber og frække features, der vil gøre naboen gul af misundelse. Kom og gør et kæmpe kup til vores store Swift-weekend den 15. og 16. september kl. 11-16, hvor du kan møde den nye Sport og hele den køreglade Swift-familie. Vi fejrer familieforøgelsen med suveræne tilbud på både Swifter og fedt udstyr, der gør dig endnu mere køreglad i låget.

Oplev hvor meget xtra du får for pengene i de veludstyrede Swift Xtra-modeller. Eller tjek de skarpe priser på de ondeste udstyrspakker, du lige nu kan få til din nye Swift eller Swift Turbo. Og dyrk så også lige den nye Swift Sport, der stråler af selvtillid, charme og masser af power.

Vi glæder os til at se dig!


P.S. vi skulle også hilse fra vores eftermarkedet og fortælle jer at de har mange spændende premiere tilbud, lige fra undervognsbehandling, ekstra udstyr og meget andet.


Store biler har aldrig været nemmere at parkere

Få et indblik i hvordan "Smart Parkeringsassistent" virker i en KIA Optima PHEV, eller kig forbi og prøv det selv 🙌

Intelligent parkeringsassistent (SPAS): SPAS anvender et netværk af ultralydssensorer til at overvåge området omkring bilen, så bilen selv kan parkere både i parallelle og tværgående parkeringsbåse med minimalt input fra føreren. Mens manøvren foregår, registreres og tages der hensyn til enhver potentiel risiko som eksempelvis fodgængere eller andre biler i førerens blinde vinkel. * Parkeringsassistent (PAS): Systemet anvender ultralydssensorer på forreste og bageste kofanger til at advare om eventuelle forhindringer ved manøvrer under trange pladsforhold, så parkeringen foregår sikkert og bekvemt.


1