Ofte stillede spørgsmål

Herunder har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål vedr. bilhandel og service hos Bilhuset Elmer.

Vi udvider hele tiden rækken af spørgsmål og svar, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Klik på den ønskede kategori, og se alle aktuelle spørgsmål og svar.

Du skal huske at din byttebil ikke må have en restgæld. Alle nøgler til bilen skal overdrages til forhandleren ved udlevering af den nye bil. Den komplette registreringsattest (Del I og Del II) skal medbringes. OBS, det skal være den originale registreringsattest og ikke kopi af registreringsattesten.
Er bilen købt uden en finansiering, skal købesummen betales via en bankoverførsel, så beløbet er modtaget ved levering. Betalingen skal ske på reg.nr.: 5015 og konto nr. 1845406. Det er vigtigt at oplyse dit navn ved bankoverførsel i notatfeltet. Er der inkluderet en finansiering i handelen, kan udbetalingssummen trækkes over dankort op til kr. 100.000,-. Er udbetalingssummen over kr. 100.000,- skal udbetalingen ske via en bankoverførsel på reg.nr.: 5015 og konto nr.: 1845406
Hos Mogens Elmer tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder med udbetaling, og uden udbetaling. Kontakt vores salgsafdeling for yderligere infomation.
For at vi kan give dig den bedst mulige oplevelse afsættes der altid en time, hvori komplet gennemgang af bilen foretages.
Ved køb af ny bil, hvor en finansiering er inkluderes bedes du medbringe sygesikringsbevis samt gyldig billede id (kørekort, pas evt. opholdstilladelse).
Alle biler leveres på sommerhjul med mindre andet er aftalt i den pågældende handel.
Vi tilbyder serviceaftale på vores biler med en løbetid på op til 5 år /60 måneder fra bilens første registreringsdato. For flere detaljer bedes du kontakte din pågældende sælger.
Du kan booke dit service online ved at klikke på flg. link: xxxx Husk at vælge den rigtige afdeling du vil have din bil serviceret hos.
Vi tilbyder serviceaftale på vores biler med en løbetid på op til 5 år /60 måneder fra bilens første registreringsdato. For flere detaljer bedes du kontakte din pågældende sælger.
Ja da....hvis det er den bedste løsning for kunden, så vil vi selvfølgelig benytte os af fordelene ved afdelingernes samarbejde.
Ja...vi er altid klar med de sidste nye kataloger på autoriseret udstyr og reservedele, så kontakt os endelig for den ønskede information og brochurer.

Kontakt os

Loading...

Selskaberne i Mogens Elmer Gruppen er alle velkonsolideret, og vi er også stolte af, at vi på alle vores bilmærker lokalt har højere markedsandele end det de respektive mærker kan præstere på landsplan. Da vi både har en solid forretningsmodel, gode salgsresultater og gode kundetilfredshedsresultater, er vi en attraktiv samarbejdspartner for bilimportørerne.

Bilbranchen står over for en proces hvor antallet af selvstændige forretningssteder skal reduceres, for at man fremover kan tilbyde kunderne det de forventer. Det kræver stordrift da konkurrencen – til glæde for kunderne – vil blive skærpet yderligere frem mod 2020. Mogens Elmer A/S vil tage aktivt del i denne proces i branchen, og vi forventer derfor at forretningen vokser yderligere i de kommende år. Du kan læse mere om os under menupunktet ”værdier” – VELKOMMEN SOM KUNDE I VORES BILHUSE!