Den NYE Ford Capri®

07 august 2024

Den nye FordCapri® er her – sjæl fra sportsvogn i en praktisk SUV.
En 100 % elektrisk SUV Coupé med avanceret teknologi og ikonisk design. Fås i to versioner.

Oplev den ikoniske Ford Capri i en ny og spændende form – som en 100 % elektrisk SUV Coupé. Den nye Ford Capri 2024 kombinerer sportsvognens sjæl med moderne teknologi og praktisk anvendelighed.

Med en rækkevidde på op til hele 627 km og hurtig opladning på blot 26 min. (10-80%), gør Capri meget egnet til både by- og landevejskørsel. Ford Capri er elbilen til de varieret billister, den kan bruges og nydes i hverdagen og er derudover er den også genial til de længere ture. 

Med en hurtigopladnings tid på blot 26 min kan man efter omkring 600 km komme ud og strække benene, snuppe en snack og inden for kort tid kører videre med lang rækkevidde igen.

De luksuriøse interiørfunktioner og det stilfulde eksteriørdesign gør denne bil til en drøm for enhver bilentusiast.

Vælg mellem forskellige versioner og tilpas bilen efter dine behov og ønsker, og oplev køreglæden i en helt ny dimension.

Prisen starter på kun 319.990 kr.

 

Avanceret Teknologi

Den nye Ford Capri er udstyret med den store 14,6" SYNC® Move touchskærm, som kan justeres for optimal kørekomfort. Med cloud-forbundet navigation og en indbygget turplanlægger, er du altid opdateret og klar til enhver rejse. 

Køredynamik og Køreindstillinger

Vælg mellem op til fem forskellige Drive Modes: Normal, Eco, Sport, Individual eller Traction (kun AWD). Hver indstilling er designet til at optimere bilens ydeevne og køreoplevelse under forskellige forhold. 

Luksuriøst Interiør

Ford Capri tilbyder et eksklusivt interiør med opvarmede, 12-vejs justerbare sportssæder, der inkluderer lændestøtte og integrerede nakkestøtter. Håndfri el-bagklap og op til 572 liter bagagerum gør bilen praktisk til hverdagsbrug og længere ture.