Ny Suzuki Swift er dobbelt testvinder

07 oktober 2024

Den nye Swift har mødt sine nærmeste konkurrenter i 2 af Bil Magasinets klassiske Stortests, og i begge tilfælde blev det netop Swift som løb med sejren, for som Bil Magasinet skrev i deres august-test:

“Den nye Suzuki stiller med omfattende udstyr fra billigste version. Det gælder ikke mindst en særdeles velfungerende adaptiv fartpilot, men også andet sikkerhedsudstyr. Swift’en virker i det hele taget som en meget fin pakke til en god pris, hvilket understøttes af lave reservedelspriser.“

Derudover tilføjede chefredaktør Mikkel Thomsager:

“Mens konkurrenterne holder igen med utilstrækkelige opdateringer, har Suzuki gjort det rigtigt og lavet en helt ny bil, der passer præcis til de behov, mange har lige nu.”

Book prøvekørsel nu

Vinder stortest af aktuelle minibiler i Bil Magasinet

I Bil Magasinets første test fra august måned mødte Suzuki Swift en række aktuelle minibiler. En utrolig relevant test, for det er i denne klasse, at mange danskere vælger deres næste bil. Den nye Suzuki Swift blev sat op mod Hyundai i20 1.0 T-GDI, Mazda 2 1,5 Hybrid og Renault Clio TCE 90, som alle er populære biler i klassen for mindre biler med benzinmotor.

“Swift er rettidig omhu”
Det blev et tæt opgør, men til sidst blev den nye Suzuki Swift kåret som det bedste valg, for Bil Magasinet konkluderede at: “Suzuki Swift er rettidig omhu i klassen. Den fungerer godt, ser indbydende ud i kabinen og stiller med godt udstyr, som mere end retfærdiggør prisen.”

Super driftsøkonomi i Swift
Bil Magasinet konkluderede også, at økonomien i den nye Suzuki Swift er i top på alle parametre, for som de skriver: “Topkarakter kommer af rimelig nypris, lavt brændstofforbrug og gode reservedelspriser.”

Book prøvekørsel nu

Bilbasen havde svært ved at sige farvel til Swiften

Bilbasen, som er Danmarks største handelsplads med biler, har gået den nye Swift efter i sømmene, og ganske vist skulle journalisten Jacob Dalby lige have Swift ind under huden, men da det først skete, var det svært at sige farvel til den, for som han sluttede af med at skrive:

“Det lille kig og den hurtige prøvetur hos forhandleren yder ikke bilen respekt. Swift har brug for tid til at vokse på dig. Men jeg siger dig, at afskeden med bilen sidst på testugen blev langt sværere, end jeg havde forventet efter første møde."

Book prøvekørsel nu